30.03.11

Finns nog inte så mycket roligt att skriva om mitt liv just nu. Det knallar helt enkelt.

Söker jobb, det är både för- och nackdelar med att vilja byta sommarjobb varje sommar. Fördelen är att man får lära sig något nytt och få nya erfarenheter och nackdelen är att man blir stressad när man inte vet säkert ifall man får något jobb. Men det brukar ordna sig, jag vet vad jag vill i alla fall.

På lördag är det högskoleprovet på Åland som gäller, hoppas inte all matte har försvunnit på ett år. Är roligt att pröva sig själv ibland. Nu företagsekonomi och sen sova!

Puss

Hemma

Det är väldigt soligt idag! Ska ta mig ut snart, fastän jag fortfarande är lite sjuk. Sov till 12 ändå så borde vara utvilad. Helgen har varit bra, trots att jag varit hes! Riktig marlboro-röst alltså. Kan ha att göra med att vi var ut i fredags, men jag tvivlar på det.

Får träningsabstinens! :)

Ska träffa Linda snart, så ska ta tag i något och få något gjort som är möjligt och som orkas med.

Hejs!



Beach.. for life!

Helgen har varit skön, träffat många vänner och släktingar. Är nu i Uppsala fem dagar innan jag tar färjan till holmen igen för att bl.a. träffa Linda som är hemma från Irland. Det här kan vara den längsta tiden som vi någonsin har varit ifrån varandra tror jag.. Det är många av mina nära vänner som jag ser sällan nuförtiden, vissa är utspridda i världen och andra har jag förlorat kontakten med. Tråkigt, men är väl så det blir. Jag känner mycket av saknaden av nära vänner här i Uppsala. Blir svårare att få vänner när man går bara en kurs också, lättare om man går program.

Är mer och mer träningspepp (rubriken), vänner har inspirerat mig och jag siktar inte bara på "Beach 2011", nej helst ska det ju hålla i sig. Ska springa ute i vår och fortsätta med styrketräning. Blir svårt när jag reser hit och dit, men det kommer bli lugnare snart. Jag vill vara fit inför sommarens beachvolley!

Snart är det April, helt otroligt! Ser fram emot denna vår och såklart sommaren. Men först ska några tentor och ett inträdesförhör avklaras. Sedan blir det förhoppningsvis som jag önskar.


(Min solbränna från Thailand är väl det ända som (just nu) kommer i närheten
av denna beachvolley kropp)

Ciao!

Barbra Sreisand

Nu börjar jag blogga igen! Från Uppsala två månader till, och sen vet man aldrig vart det bär.

Ska snart dra iväg mot skolan och sen åker jag över till Åland några dagar.

Ha det bra så länge!





RSS 2.0