Att bli frisk/18

Nu är jag tillbaka! Jag blir antagligen frisk till min 18-årsdag. Det duger för mig. Livet som sjuk är inget att rekommendera och det passar absolut inte mig.
Före Ida, Ylva och Appels 18-årsfest förra lördagen var vi hos Johanssons och chillade, och nu i lördags på ost & vinkväll. Där kan man njuta på terassen :) Det är verkligen en härlig känsla i det huset.

Nästa vecka drar vi ett gäng från skolan till Lübeck, Tyskland för att leka FN delegater och prata engelska, MUNOL kallas spektaklet. Och inte nog med det så släpar vi med oss Kjell Johansson och Anders Casén, med mycket nöje! Jag ser fram emot veckans äventyr. Det som är mindre roligt är att vi missar Linn, Laurina, Linda och Antons 18-årsfest. Skulle gärna ha kommit, men jag litar på att ni ger gärnet för oss också? ;)  Sen ses vi på krogen den 8:e! 

Nu ska jag ut och slipa asfalten med far i 80-talsbilen. Bye bye

/ Alice                                      

                       

Tack M, J och R

                                                              

Påväg till 18-årsfesten i Hammarland kände vi lite 50-tals nostalgi i luften med fina kläder och snygga bilar.
Väl där möttes vi av härlig underhållning och trevliga gäster, en kväll vi kommer att minnas.
Tack Michaela, Julia och Robin och hoppas ni hade lika roligt som alla andra!
Woopwoop!

Påsk



Yes! Påsken är snart här, och vet ni vad det betyder? Jo, inga prov och en massa chokladägg :D
Det måste jag säga att vi alla lussebullar är värda.
I dessa tider har jag tänk på han som sitter på vår herres högra sida och blivit inspirerad att läsa Jonas Gardells bok "Om Jesus", jag har alltid funderat på honom och vem han egentligen var så det skulle vara spännande påskläsning.
Idag har jag reflekterat kring landsbygd och stad i min svenskaessä. Längtade då till sommarens grillpartyn på varma klippor  i skärgården. Jag hatar att våren gör mig så okoncentrerad när jag behöver vara det. Nåja, det gäller att inte ta för hårt på allting. Priorotera det viktiga, de goda tankarna. Volley, choklad. Volley, choklad.
Kan det bli bättre?


                                                                                         "Om Jesus" av Jonas Gardell

RSS 2.0